Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 noiembrie 2011

EA dorește să facă din Dead Space un FPS







Prima dată când lumea a auzit de Dead Space a fost în 2008, când acest joc și-a făcut debutul în industria jocurilor video, fiind un titlu nou. Ce ne aducea Dead Space? Păi ne aducea o grafică nemai văzută până atunci, dar și o poveste foarte bine închegată cu gameplay-ul prestigios și înfricoșător. De ce spun un gameplay înfricosător? Păi prin simplul fapt că Dead Space este un joc horror, acțiunea acestuia fiind plasată în viitor, mai exact în spațiu. Imediat ce EA a lansat acest joc, au beneficiat de mai mulți fani și desigur de câștiguri foarte mari, datorită vânzărilor acestui joc într-un număr foarte mare. Jocul a conținut puzzle-uri care trebuia să le rezolvăm înainte să ne facem praf și pulbere, cutscen-uri foarte bine detaliate, benzi desenate (comic books care se puteau găsi pe parcursul nivelelor), o poveste horror dar și niște personaje extrem de expresive.

Ei bine, de data aceasta, EA încearcă să croiască noi drumuri jocului, care a primit și o continuare în anul 2010, fiind numit Dead Space 2 și da, continuând povestea pe care Dead Space 1 ne-a prezentat-o, dar de data aceasta cu mult mai multe elemente horror, puzzle-uri mult mai atrăgătoare, o grafică îmbunătățită destul de mult față de prima versiune, personaje noi, și desigur personajul principal fiind inginerul Isaac, cel care a fost personaj principal și în primul titlu.

Multe zvonuri și-au făcut apariția, cum că Dead Space 3 era în lucru și s-a anulat, sau că pur și simplu seria jocului nu va mai beneficia de nici o continuare. Le pot transmite celor care au lansat aceste zvonuri, că Dead Space 3 nu este anulat, ci este deja în lucru. Pentru Dead Space 3 estimez o dată între 1 Noiembrie 2012 - 1 Martie 2013.

Ce este cert este că jocul va avea și un mod co-op (cooperative) unde vom avea nevoie de un partener de joc pentru a putea rezolva cu mai multă ușurință misiunile pe care le vom obține. Cât despre locul acțiunii, nu s-a spus nimic, dar pot spune că eu cred că va avea loc pe aceiași planetă în care a avut loc acțiunea jocurilor Dead Space 1 și Dead Space 2, dar de data aceasta fiind ceva mult mai macabru și mai diferit față de ceea ce a fost înainte.

Un lucru este foarte sigur: acesta va fi ultimul joc Dead Space care îl va mai avea în rolul principal pe inginerul Isaac. Se pare că triologia se va sfârși! Poate după Dead Space 3 se vor lansa alte titluri din această seria dar cu un alt nume, sau cu o altă poveste și un alt loc al acțiunii.

Cât despre ceea ce cred eu în legătură cu transpunerea lui Dead Space de la un joc de genul TPS (Third Person Shooter) așa cum ne-a obișnuit seria, la un joc de genul FPS (First Person Shooter) nu pot să spun decât că sper ca jocul să devină mult mai bun în urma acestei transpuneri, dar să ne aducă și elemente noi, care nu au mai fost prezente până acum în seria Dead Space!



Sameera ChathurangaDespre noi

Încercăm să vă ținem la curent cu ultimele știri și informații despre jocuri și componente hardware, să realizăm materiale video precum Gameplay-uri și Traduceri cu ajutorul jocurilor și să creem articole precum comparații sau clasamente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta ca si anonim, selectati pur si simplu de la "Comenteaza ca" optiunea "Anonim".